Windows Hosting
State-of-the-Art Hosting Infrastructure, 99.9% Uptime Guarantee, 30-Day Money-Back Guarantee
  • Powerful Control Panel - Plesk
  • World's Leading Hosting Control Panel Manage Web Pages, View Website Statistics, Create Email Accounts etc. Comes with Web Application Script Installer - Install Blogs, Shopping Carts etc.
  • Robust Infrastructure State-of-the-art Datacenters Dual Quad-Core Xeon powered Servers Redundant Scalable Servers
  • eCommerce ready Private SSL Available Add-on Dedicated IP Supports osCommerce, CubeCart, Zen Cart
  • Reliable Support 99.9% Uptime Guarantee 30 Day Money Back Guarantee 24x7x365 Support

Максимум стабилно време на сервер

Максималното време на стабилност на серверите е од големо значење за бизнис корисните на овие услуги. Тоа е всушност откуцувањето на срцето на вашиот хостинг. Тоа е причината што не води кон сигурни и безбедносни сервери кои се наша гордост, а ваша радост.

За вашата доверба кон нас, ние Ви гарантираме 99,9% стабилност на нашите услуги и повеќе од стандардите кај други провајдери. Контактирајте не веднаш. Ние ви гарантираме успех.

World Wide податоци за испорака

Нашите услуги се деситици сервери и центри за податоци кои се наоѓа во целиот свет, знаејќи дека корисниците може лесно да пристап до вашите веб страни од било каде. Покрај тоа, ние обезбедуваме алатки за мониторинг за да ви овозможиме анализа на веб сообраќај кој е е важен чекор во подобрувањето на ефикасноста на вашиот сајт и популарност, како и следење од каде вашите посетители доаѓаат, колку време од денот тие ве посетуваат , и колку долго тие се задржуваат. Нашата посветеност на глобалниот пазар се истакнува и со домен регистрација, каде ги нудиме најпопуларните TLD за регистрација.

Нашата посветеност на поддршка на корисниците е да створиме задоволство помеѓу двете страни. Ние сме тука да ви помогнеме за било кој проблем на секој можен начин, и тоа преку телефон, електронска пошта, или разговор во живо.

Група за безнедност

Обезбедуваме безбедносен мониторинг и DDoS заштита 24/7. Заштитата на податоци е сериозно прашање, па затоа нашата безбедност и заштита како и мониторингот од екипатата која е на работа по цел ден, обезбедува ниво на безбедност кое е потребно во денешната дигиталната ера.

Широк спектар на безбедносни алатки се на располагање, вклучувајќи SSL сертификати, заштитен ѕид, следење на услуги за безбедност, VPN пристап, и многу повеќе.

Select the Perfect Level for You!